• 1
  Cart

Zwembad renovatie Brasschaat

Zwembad Centrum Roosendaal is een specialist in zwembad renovatie in Brasschaat . Wij hebben meer dan 18 jaar ervaring en zijn toonaangevend  in de zwembad renovatie in Brasschaat en regio. Wij ondersteunen u bij uw keuze totdat we bij het perfecte uitkomen. Qua smaak, maar ook qua techniek. Naast een zwembad renoveren in Brasschaat kunt u ook bij ons terecht voor onder andere de aanschaf,  installatie en onderhoud van zwembaden, whirlpools en sauna- en infrarood cabines.

Zwembad renovatie in Brasschaat

Is uw zwembad toe aan een renovatie ? Zwembad Centrum Roosendaal renoveert bestaande zwembaden in Brasschaat zodat u nog vele jaren van uw bestaande zwembad kunt genieten! Doordat ieder zwembad uniek is en ieder zijn wensen ook uniek zijn is het renoveren van een zwembad een stukje maatwerk.

Bij zwembad renovatie in Brasschaat kunnen wij onder andere de volgende werkzaamheden voor u uitvoeren:

 • Wanden bekleden met nieuw (gewapend) folie
 • Vloer opnieuw bekleden
 • Plaatsen van nieuwe inbouwdelen; nieuwe (warmte) pomp, filter etc.
 • Installeren van een automatische PH/PX regeling
 • Isoleren
 • Maar ook bijvoorbeeld het plaatsen van een trap in uw zwembad

Zwembad Centrum Roosendaal

Naast zwembad renovatie in Brasschaat kunt u bij Zwembad Centrum Roosendaal ook terecht voor de aanschaf en aanleg van verschillende soorten zwembaden. Wij bieden zwembaden in alle soorten en maten aan, waar onder : opzet zwembaden, houten baden, prefab folie baden, polyester baden en bouwkundige baden. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor installatie van zwembaden, whirlpools, en sauna-en infraroodcabines.

In deze branche moet je verstand van zaken hebben. En wat ons betreft komt daar een heel belangrijk ding bij: liefde voor het vak. Het realiseren, onderhouden en renoveren van Wellness thuis waaraan mensen veel plezier beleven is echt het allerleukste wat er is.

Zwembad Centrum Roosendaal is de ideale partner als het gaat om zwembad renovatie in Brasschaat.

Voor meer informatie of vragen over zwembad renovatie in Brasschaat zijn wij altijd telefonisch bereikbaar via 0165 571105 en nodigen wij u uit om het contactformulier in te vullen.

 

Contact

  Uw naam

  Adres

  Postcode / Plaats

  Uw telefoon

  Uw email

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik wil gaag de nieuwsbrief ontvangen:

  JaNee

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

  Wilt u meer informatie of een gesprek?

  Neem dan contact met ons op. We zijn u graag van dienst met de realisatie van uw droom zwembad, sauna, infraroodcabine of whirlpool.

   

  Contact