• 0
    Cart

Service

Zwembad onderhoud

Wij van Zwembad Centrum Roosendaal zijn gespecialiseerd in onder andere Zwembad onderhoud. Wij hebben al ruim 18 jaar ervaring in het onderhoud van zwembaden. Wij kunnen uw droomzwembad professioneel realiseren, zodat u jarenlang plezier heeft van het zwembad. Daarnaast is het voor de levensduur van uw zwembad belangrijk dat het zwembad goed wordt onderhouden.

Waarom zwembad onderhoud?

Als u uw zwembad goed laat onderhouden, kunt u niet alleen langer genieten van het zwembad, maar bespaart u ook nog is kosten. Daarnaast zorgt periodiek onderhoud voor een betere veiligheid van het zwembad. Wat verstaan we precies onder onderhoud van het zwembad?

  • Waterbehandeling
  • Werking en gebruik van een filter
  • Schoonmaken van verschillende (ingebouwde) delen
  • Onderhoud en het aansluiten van een bodemzuiger
  • Onderhouden van een automatische Chloor/PH regeling

Dit is van groot belang voor de kwaliteit voor uw zwembad, maar vooral ook voor de gezondheid. Als u voor langere tijd gebruik maakt van het zwembad, zonder dat u weet hoe het gesteld is met de waterkwaliteit, kan dit schadelijk zijn voor de gezondheid. Ook een goed werkend filter en andere (ingebouwde) delen van het zwembad zijn hiervoor van belang. Daarnaast is een bodemzuiger onmisbaar. Deze bodemzuiger kunt u Eén of twee keer per week in het zwembad zetten, zodat deze ‘s nachts het zwembad kan reinigen en u de volgende ochtend weer geniet van schoon water. De Chloor/pH regeling heeft te maken met de pH-waarde en de hoeveelheid chloor in het water. Als de waterbalans goed is, scheelt dat weer in onderhoud aan het zwembad.

Zwembad Centrum Roosendaal

Naast zwembaden kunt u bij Zwembad Centrum Roosendaal ook terecht voor de aanschaf en onderhoud van sauna’s en whirlpools. Wij hebben deze in alle soorten en maten en installeren deze zeer vakkundig. Bij ons wordt uw zwembad, sauna of whirlpool op de juiste manier aangelegd. Dit is de basis voor een zwembad of sauna van kwaliteit die bij goed onderhoud vele jaren meegaat.

Meer informatie? Neem contact met ons op of kom eens langs.