• 0
  Cart
Zwembad Centrum Roosendaal heeft meer dan 18 jaar ervaring en is toonaangevend in het zwembad onderhoud in Vlissingen en regio.
Een zwembad bij u thuis waarin u zich naar hartenlust kunt ontspannen op momenten dat het u uitkomt? Een bad waar u jaren plezier van heeft en dat u iedere keer weer het vakantiegevoel geeft. Wij van Zwembad Centrum Roosendaal (ZCR) kunnen uw droomzwembad professioneel realiseren. Daarnaast is het natuurlijk belangrijk dat u uw zwembad goed onderhoud, zodat u er vele jaren van kunt genieten! Voor zwembad onderhoud in Vlissingen bent u bij ons aan het juiste adres.

Zwembad onderhoud in Vlissingen ..

Periodiek onderhoud aan uw zwembad bespaart kosten, verlengt de levensduur en verhoogt de veiligheid. Dit is natuurlijk erg belangrijk voor het behoud van uw zwembad in Vlissingen . Wat verstaan we onder zwembad onderhoud in Vlissingen ? Het goed onderhouden van uw zwembad bestaat onder andere uit :
 • Waterbehandelingprefab-foliezwembad
 • Werking en gebruik van filter
 • Schoonmaken van verschillende (inbouw) delen
 • Onderhoud en aansluiten van een bodemzuiger
 • Onderhouden van een automatische Chloor/PH regeling
Zoekt u een betrouwbare en ervaren partner in zwembad onderhoud in Vlissingen ? Zwembad Centrum Roosendaal staat voor u klaar!

Zwembad Centrum Roosendaal

Naast zwembad onderhoud in Vlissingen kunt u bij Zwembad Centrum Roosendaal ook terecht voor de aanschaf en aanleg van verschillende soorten zwembaden. Wij bieden zwembaden in alle soorten en maten aan, waar onder : opzet zwembaden, houten baden, prefab folie baden, polyester baden en bouwkundige baden. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor installatie van zwembaden, whirlpools, en sauna-en infraroodcabines.

In deze branche moet je verstand van zaken hebben. En wat ons betreft komt daar een heel belangrijk ding bij: liefde voor het vak. Het realiseren en onderhouden van Wellness thuis waaraan mensen veel plezier beleven is echt het allerleukste wat er is.

Zwembad Centrum Roosendaal is de ideale partner als het gaat om zwembad onderhoud in Vlissingen .

Voor meer informatie of vragen over zwembad onderhoud in Vlissingen zijn wij altijd telefonisch bereikbaar via 0165 571105 en nodigen wij u uit om onderstaand contactformulier in te vullen.

  * = Verplicht veld

  Naam (*)

  Adres

  Postcode / Plaats

  E-mail adres (*)

  Telefoonnummer

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)