• 0
  Cart

Zwembad aanleg Oosterhout

Zwembad aanleg Oosterhout

Zwembad Centrum Roosendaal is een specialist in zwembad aanleg in Oosterhout . Wij hebben meer dan 18 jaar ervaring en zijn toonaangevend  in de zwembad aanleg in Oosterhout en regio. Wij ondersteunen u bij uw keuze totdat we bij het perfecte uitkomen. Qua smaak, maar ook qua techniek. Naast een zwembad aanleggen in Oosterhout kunt u ook bij ons terecht voor onder andere de aanschaf,  installatie en onderhoud van zwembaden, whirlpools en sauna- en infrarood cabines.

Denkt u aan eigen zwembad ?

Een zwembad bij u thuis waarin u zich naar hartenlust kunt ontspannen op momenten dat het u uitkomt? Een bad waar u jaren plezier van heeft en dat u iedere keer weer het vakantiegevoel geeft. Wij van Zwembad Centrum Roosendaal realiseren de zwembad aanleg in Oosterhout.

Wij bieden verschillende soorten zwembaden aan, waar onder:

 • Opzet zwembaden
 • Houten baden
 • Prefab folie baden
 • Bouwkundige baden
 • Polyester baden

Zwembad aanleg in Oosterhout … Wat komt er bij kijken?

Heeft u specifieke wensen dan kiest u voor de aanleg van een bouwkundig bad. Op maat gemaakt en precies zoals u het wilt hebben. Eerst worden de contouren van het zwembad uitgegraven. Is de bodem gestort, dan kunnen de wanden worden gebouwd. Dit kan door te metselen of door Isotone bouwstenen te gebruiken. Op de bodem en langs de wanden komt een scheidingsvlies. Daarna wordt folie aangebracht door de banen aan elkaar te lassen.

Wij willen graag ook een misverstand wegnemen. Een misverstand over geld en zwembad aanleg in Oosterhout . Want dat wil zich bij zwembaden nogal eens voordoen. De tijd dat een zwembad een luxe was die alleen welgestelde zich konden permitteren, ligt ver achter ons. Tegenwoordig is er een zwembad voor iedereen. En.. voor ieder budget kunt u in luxe baden.

Zwembad Centrum Roosendaal is de ideale partner als het gaat om zwembad aanleg in Oosterhout.

Voor meer informatie of vragen over zwembad aanleg in Oosterhout zijn wij altijd telefonisch bereikbaar via 0165 571105 en nodigen wij u uit om het contactformulier in te vullen.

 

Contact

  Uw naam

  Adres

  Postcode / Plaats

  Uw telefoon

  Uw email

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik wil gaag de nieuwsbrief ontvangen:

  JaNee

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

  Wilt u meer informatie of een gesprek?

  Neem dan contact met ons op. We zijn u graag van dienst met de realisatie van uw droom zwembad, sauna, infraroodcabine of whirlpool.

   

  Contact