• 0
    Cart

Denkt u aan een eigen zwembad?

Een zwembad bij u thuis waarin u zich naar hartenlust kunt ontspannen op momenten dat het u uitkomt? Een bad waar u jaren plezier van heeft en dat u iedere keer weer het vakantiegevoel geeft. Wij van Zwembad Centrum Roosendaal (ZCR) kunnen uw droomzwembad professioneel realiseren.

Voor een frisse duik hoeft u niet in het geld te zwemmen!

Graag willen we eerst een misverstand wegnemen. Een misverstand over geld. Want dat wil zich bij zwembaden nogal eens voordoen. De tijd dat een zwembad een luxe was die alleen welgestelde zich konden permitteren, ligt ver achter ons. Tegenwoordig is er een zwembad voor iedereen. En…..voor ieder budget kunt u in luxe baden.

Verscheidenheid in zwembaden

Elk bad heeft zo zijn voordelen, en van ieder bad geven wij een korte beschrijving. Een zwembad dat u ’s winters gewoon opbergt. Wilt u alleen een zwembad op een moment dat het u uitkomt? Dan is een opzetbad een uitkomst. Dat bad gebruikt u alleen bij warm weer. En als het koud is bergt u het weer op. U heeft er dan ook geen onderhoud meer aan. Frame opzetten, folie spannen, water erin en klaar is kees. In een handomdraai een eigen zwembad.

Welke plek had u in gedachte? Op het gras, pal in de zon, vlak bij het terras? Een opzetbad plaats u waar u maar wilt. En als u nog meer gemak op prijs stelt: bij een zelfopzettend bad hoeft u zelfs geen vinger meer uit te steken. Dit bad heeft namelijk een opgeblazen drijfrand. Als u het vol laat lopen met water gaat de rand vanzelf omhoog. De baden zijn er in diameters vanaf 1,20 meter tot en met 7,00 meter.

Welk bad past binnen uw budget?

Opzetbaden, prefab folie baden, bouwkundige baden of polyester baden. Van de mogelijkheden heeft u inmiddels een indruk gekregen. En u heeft ook gelezen dat er voor ieders budget een zwembad is. Met welke bedragen dient u zoal rekening te houden? Welk prijskaartje hangt er aan welk type bad? Dit hangt helemaal af van uw wensen en de plaats van het zwembad bij uw thuis.

Ieder zwembad vraagt om maatwerk en Zwembad Centrum Roosendaal kan dat voor u leveren. Laat daarom ten alle tijden een vrijblijvende offerte maken, dan krijgt u een gedegen prijsindicatie zonder bijkomende kosten. Wij komen graag naar u toe om uw ideeën vrijblijvend op papier te zetten en helpen u op weg met advies en praktische tips.