• 0
    Cart

Whirlpool

In een tijd waarin ontspanning de meest geliefde vrijetijdsbesteding is, wordt de spa hoog gewaardeerd. In menig huishouden is hij zelfs niet meer weg te denken. Het geheim van de aantrekkingskracht dat het spa-systeem op ons uitoefent schuilt in de jets die water, lucht of een combinatie van beide het bad in blazen.

De ene spa onderscheidt zich van de andere door de capaciteit van de pomp en de hoeveelheid jets. De jets zorgen voor het bruisende, bubbelende water en voor de stimulerende massagestralen. Er zijn jets voor voetreflexmassage, jets speciaal voor de schouders, jets waarin je hele wervelkolom van boven tot onder wordt gemasseerd… De ene massage geeft je lichaam een flinke oppepper, terwijl andere massages juist een rustgevend effect hebben. Weer andere verlichten pijnklachten. Het aantal en de positie van de jets zijn daarbij bepalend.

De Passion Spa’s zijn vervaardigd met een druk behandelde constructie wat de spa duurzaam maakt. Tevens zijn de spa’s gemaakt met een onderhoudsvrije omkasting die stevig op de druk behandelde draagconstructie is bevestigd. Om een hoge isolatiewaarde te garanderen wordt uitsluitend gebruik gemaakt van polyurethaanschuim voor de kuip. De omkasting wordt voorzien van noppenfolie en een 2cm dikke isolatie.