• 0
    Cart

Sauna

In een tijd waarin we bijna permanent zware fysieke en geestelijke inspanningen moeten leveren, zijn ontspanning, gezondheid en gezelligheid belangrijker dan ooit. Het is dan ook niet vreemd dat het wekelijks bezoek aan een saunacentrum door velen wordt verruild door een saunagang in eigen sauna in of bij het huis. De stap naar een privesauna is tegenwoordig gemakkelijk gezet. Veel plaats is er niet voor nodig en het hoeft ook geen investering te zijn.

Een rondje sauna is de ideale manier om lichaam en geest te ontspannen. Bovendien is het een gezonde ontspanning. Saunabaden is goed voor: verhoogde weerstand, ontslakken van het hele lichaam, verhoogde bloedcirculatie, ontspanning en herstel van de dagelijkse stress, reiniging en verzorging van de huid, algemeen welbehagen, preventieve werking tegen verkoudheden. Maar boven alles: saunabaden is plezierig.

Bekijk eens rustig ons uitgebreide aanbod. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Twijfel dan niet en neem gerust contact met ons op!