• 0
    Cart

Polyester zwembad

Duurzame kwaliteit

Een Polyester zwembad is het meest verkochte zwembad. Dit komt omdat Polyester zwembaden jarenlang meegaan. Met de aanschaf van een polyester zwembad haalt u dus voor een zeer lange tijd een goede kwaliteit zwembad in huis. Het van plaatsen hiervan gaat vrij snel en eenvoudig.

Polyfaser zwembaden

Al ruim 40 jaar geniet het familiebedrijf Polyfaser aanzien vanwege haar vakmanschap en ervaring. Men beschouwt de bouw van haar polyester zwembaden als een ambachtelijk proces. De baden zijn vervaardigd met glasvezel versterkt polyester, vrij van poriën en schuurt niet. Aan de waterzijde wordt een laag aangebracht die voorkomt dat water in het materiaal dringt, daarnaast gaat Polyfaser nog verder, aan de buitenzijde gebruikt men een topcoating die het grondwater afstoot. Door de uitstekend isolerende eigenschappen van de gebruikte materialen en gehanteerde constructie is wandisolatie overbodig bij Polyfaser baden.

Verder kan bijna elk Polyfaser zwembad voorzien worden van een Hydrodeck lamellenafdekking. En zijn deze baden leverbaar 2 kleuren: Orient Black gevlamd en Blue Stone geschuurd.

Transport & Modellen

Een vrachtwagen bezorgt het zwembad kant-en-klaar aan huis, rechtstreeks uit de fabriek van Polyfaser in Italië. Dat transport maakt dat monoblok baden niet te groot kunnen zijn: 4 bij 10,5 meter maximaal. Daarnaast heeft u wel de keuze uit meer dan 20 verschillende modellen in verschillende kleuren, variërend  van rechthoekig tot niervormig met of zonder massagebank.