• 0
    Cart

Jacuzzi

Een jacuzzi bezorgt u de ultieme ontspanning in uw vrijetijd. Na een lange werkdag of andere drukke dag is het heerlijk om tot rust te komen in een warme jacuzzi. Het overheerlijke warme water samen met de bubbels en massagejets bezorgen u volledige rust en ontspanning. Geniet met het gehele gezin of juist samen met uw partner. Een jacuzzi is echt de parel onder de spabaden, en al niet meer weg te denken in menig huishouden.

Binnen of buiten een jacuzzi, het is allebei mogelijk. Van een jacuzzi heeft u het gehele jaar profijt, omdat het geen seizoensgebonden product is. In de winter kunt u dus ook heerlijk buiten vertoeven in uw jacuzzi omdat de temperatuur steeds rond de 38 graden is. Door de kou buiten in de winter en het warme water samen met de stoom zorgt de jacuzzi zelfs voor positieve therapeutische effecten. Er zijn vele soorten verschillende jacuzzi’s verkrijgbaar zoals: groot, klein, dichtheid in isolatie, opbouw, inbouw, de filtercapaciteit en de variatie in massagejets.

Zwembad Centrum Roosendaal is een deskundig bedrijf met jaren lange ervaring op het gebied van Hotspring jacuzzi’s. Wij werken klantgericht en willen u graag adviseren en helpen bij het maken van de juiste keuze. Wij installeren de jacuzzi niet alleen maar u kunt ook de onderhoud bij ons blijven regelen, zo heeft u jaren lang plezier van uw gloed nieuwe Hotspring Jacuzzi!

Bent u geïnteresseerd in de aanschaf van een hotspring en zou u graag meer willen weten? Neem dan contact met ons op of kom eens langs. Wij zullen u alles vertellen over de vele mogelijkheden.