• 0
    Cart

Hotspring

Een hotspring is een bron van puur genot. Na een inspannende en zware dag op het werk is het dan ook heel fijn om je even te laten zakken in de warme hotspring. Onze hotsprings zijn niet alleen erg plezierig, maar ook nog eens nuttig. Warme baden worden al eeuwenlang gebruikt, tot in de Romeinse tijd. Ook vandaag de dag wordt de hotspring nog gebruikt voor ontspanningstherapie door middel van warm water.

De warmte van een hotspring kan er voor zorgen dat het hele lichaam ontspant, en dit enkel in een paar minuten. Dit helpt het lichaam zichzelf te herstellen. Bovendien zorgt warm water ervoor dat je hart sneller gaat slaan, waardoor er meer zuurstof en voedingsstoffen worden aangevoerd. Het gevolg: spieren herstellen sneller en uw huid gaat er beter uitzien.

Kortom: een hotspring biedt veel voordelen. Tijd om er een aan te schaffen! Maar welke hotspring past het beste bij u? Er zijn veel verschillende soorten hotsprings, met elk hun eigen andere specificaties. Het ligt er dan ook aan wat uw wensen zijn en wat u zoekt in een hotspring. Wilt u juist een basic hotspring of toch liever een eentje met veel mogelijkheden? Bij Zwembad Centrum Roosendaal bent u aan het juiste adres voor een uitgebreid assortiment aan hotsprings van het merk Gervi.

Wij plaatsen en installeren de hotspring uiteraard met deskundigheid. Wij staan immers bekend om onze klantgerichte service en dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van hotsprings zijn wij in staat om al uw vragen te beantwoorden, uw problemen op te lossen en u te helpen waar nodig. Een juist geïnstalleerde hotspring is de basis van een hotspring die jarenlang meegaat.

Bent u geïnteresseerd in de aanschaf van een hotspring en zou u graag meer willen weten? Neem dan contact met ons op of kom eens langs. Wij zullen u alles vertellen over de vele mogelijkheden.