• 0
    Cart

Welkom bij Zwembad Centrum Roosendaal!

HotSpring Spa

Het overgrote deel van onze dagen brengen we binnenshuis door, op kantoor, op school of in de auto. Als we dan eindelijk weer eens frisse lucht kunnen inademen, de blauwe hemel kunnen zien of ons bewust worden van de sterren aan de hemel, weten we weer hoe heerlijk het is om buiten te zijn. Met een HotSpring spa in uw tuin kunt u iedere dag weer verfrist beginnen. Bovendien zorgt warm water ervoor dat je hart sneller gaat slaan, waardoor er meer zuurstof en voedingsstoffen worden aangevoerd. Hierdoor herstellen de spieren sneller en uw huid gaat er beter uitzien!

Bespaar energie, bespaar geld
HotSpring is marktleider als het gaat om ontwerp, techniek en fabricage van energiebesparende spa’s. Elke HotSpring spa is gemaakt met een aantal energiebesparende kenmerken, zodat u er met uitzonderlijk lage energiekosten van kunt genieten. U kunt erop vertrouwen dat uw HotSpring spa u altijd de allerbeste waar voor u geld geeft. Alle modellen zijn gecertificeerd conform de strenge normen van de California Energy Commission (CEC) en de Amerikaanse energiezuinigheidsnorm voor spa’s, APSP 14.

Verwarming
HotSpring is een pionier als het gaat om het concept van een onvoorwaardelijke garantie van de verwarming in spa’s. Zij gebruiken een unieke titaniumbehuizing en -verwarmingselement om corrosie te vermijden. Anders dan de garanties van andere spa’s is uw ‘No-Fault’-garantie van de verwarming vijf jaar geldig (onder alle omstandigheden).

Omkasting
Alle HotSpring spa’s zijn voorzien van een Everwood omkasting. Everwood is een kunststof die perfect hout nabootst. De gehele kunststof ombouw en het kunststof frame zorgen ervoor dat zij direct op een vochtige ondergrond geplaatst kunnen worden en dat er geen risico is op houtrot. HotSpring staat garant voor weinig onderhoud en duurzaamheid.

Ontwerp
Met behulp van de wereldberoemde ontwerp-experts van Designworks, een bedrijf van de BMW Group, herbepalen zij hoe een spa eruitziet in uw tuin. Met een carte blanche-aanpak ontwikkelde het HotSpring-ontwerpteam samen met Designworks een volledig nieuw, geïntegreerd ontwerp dat er doet uitzien als een verfijnd meubelstuk en een mooie eye-catcher in uw tuin. Door de jaren heen bouwden zij een reputatie op, op het gebied van kwaliteit en staan zij achter de door hen verkochten producten. Als het bestverkopende merk ter wereld kunt u in meer dan 70 landen meer HotSpring spa’s vinden dan eender welk ander merk.

Modellen
De HotSpring spa’s zijn in verschillende lijnen te verkrijgen, met ieder hun eigen kenmerken, details, omkasting- en kuipkleuren.

Bent u geïnteresseerd en zou u graag meer willen weten? Neem dan contact met ons op of neem een kijkje in onze showroom. Wij brengen een geheel nieuw licht op uw spa belevenis!