• 0
    Cart

Alles voor een tevreden klant!

Zwembad Centrum Roosendaal mag zich sinds kort 5 sterrenspecialist noemen! Dit houdt in dat wij alles doen voor een tevreden klant, wij zijn dan ook pas tevreden wanneer u dat bent!

Bij ons is de klant koning, en als erkend 5-sterren specialist bieden wij u dit als meerwaarde:

*Goed advies
Wij verstaan ons vak en delen onze kennis graag met u. Wellicht komen we samen tot ideeën, welke wellicht nog zijn beter zijn dan uw oorspronkelijke wens. Wij adviseren u graag dus aarzel niet om een vraag te stellen. We hebben liever dat u 10 keer meer bij ons aanklopt met vragen, dan dat u met een onbeantwoorde vraag blijft zitten. Wij maken graag alle tijd voor u!

*Vakmanschap
Door onze ervaring kennen wij inmiddels het klappen van de zweep. Wij gaan graag uitdagingen aan, er is altijd een oplossing!

*Kwaliteit
Wij willen graag achter al onze leveringen kunnen staan. Dit kan alleen door zorgvuldig en nauwkeurig voor u te werken. Op kwaliteit wordt bij ons niet bezuinigd.

*Service
Bij ons is ouderwetse service nog heel normaal. Wij zetten graag een stapje meer voor u, mocht dat nodig zijn. Ook nadat de factuur is betaald staan we graag voor u klaar en lopen we nog net zo hard. Of het nu gaat om onderhoud of renovatie, bij krijgt u altijd de beste service

*Garantie
And last but nog least: garantie. Als 5-sterrenspecialist garanderen wij ten alle tijd service en kwaliteit. Helaas kan er toch wel eens iets aan de hand zijn waardoor er iets niet geheel in orde is. Mocht er onverhoopt toch iets aan de hand zijn, lossen dit uiteraard graag snel voor u op!

U kunt, desgewenst, onze erkenning controleren op: www.vijfsterrenspecialist.nl. Tevens kunt u hier een klacht melden mocht u niet tevreden zijn.

Hoe worden wij beoordeeld?